ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel Apartment - Λαγανάς Ζάκυνθος

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος
Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos
Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos
Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos

Το ξενοδοχέιο Νemesis είναι ένα νεόκτιστο (2001) ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πιό κοσμική και πιό γνωστή παραλία της Ζακύνθου, τον Λαγανά και υπόσχεται ότι θα φροντίσει να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για επισκέπτες κάθε ηλικίας και προτιμήσεων αφού συνδυάζει αρμονικά τη φυσική ομορφιά του νησιού, τη κοσμοπολίτικη και ζωή της περιοχής, την όμορφη και αμμώδη παραλία αλλά και τις μοναδικές του εγκαταστάσεις και παροχές. Με λίγα λόγια διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για ξένοιαστες, ευχάριστες και ειδυλλιακές διακοπές.

Η ποιότητα διαμονής είναι υποδειγματική, χαρακτηριστικό δείγμα Ζακυνθινής φιλοξενίας και ξεχωριστής φροντίδας. Το προσωπικό είναι άμεσο, εξυπηρετικό, πρόθυμο να δώσει όποια πληροφορία ζητήσετε, όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά για τις πιθανές εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε που επισκεπτήκατε τον δικτυακό μας τόπο και σας ευχόμαστε καλές διακοπές

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - Nemesis Hotel - ΛΑΓΑΝΑΣ Ζάκυνθος
Nemesis Hotel - Laganas Zante Zakynthos© All rights reserved
- Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο - Zanteweb.gr - Zakynthos Internet Services